Partners

 

VOOR ONDERNEMERS - DOOR ONDERNEMERS

Behoort u tot een organisatie die Multi disciplinaire diensten aan biedt, met een gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van Accountancy, Belastingadvies, Corporate Finance, HR-advies, Juridisch advies?

U beschikt over een goede vaste kern aan personeel maar heeft behoefte om deze kennismotor uit te breiden met flexibele professionals?

Dan willen wij graag met u rond de tafel om te bespreken wat Pitch2Connect voor u zou kunnen betekenen.

Pitch2Connect is een initiatief van drie zelfstandige ondernemers. Als organisatie bieden wij ondernemers gespecialiseerde dienstverlening aan op het gebied van Professioneel Interim Personeel, trainingen en maattrajecten. Door onze Multi disciplinaire manier van denken en werken, bieden wij u een geintegreerde aanpak voor al uw ondernemingsvraagstukken op het gebied van personeelsbeleid, financiele processen, juridische- en commerciele trajecten.

Snel schakelen, flexibel, tijdelijk of voor langere tijd. Met Pitch2Connect maakt u gebruik van een flexibele kennismotor die uw organisatie ondersteunt en faciliteert op die momenten die voor u als ondernemer, noodzakelijk zijn.

Binnenkort gaat Pitch2Connect van start met een aantal events. Heeft u interesse? Gebruik het inschrijfformulier voor meer informatie.

 


Aankomende events