Onze diensten Werving en selectie

Corbeek Financials werft en selecteert financials voor opdrachtgevers in het MKB. Om de juiste kandidaat op de juiste plaats te krijgen wordt de behoefte van de kandidaat alsmede die van de opdrachtgever geïnventariseerd en vastgelegd. Tevens wordt inzicht verschaft in de bedrijfscultuur, het functieprofiel en het profiel van de juiste kandidaat.

De juiste kandidaat heeft, naast de vereiste competenties, het persoonlijkheidsprofiel dat past binnen uw bedrijfscultuur. Om de uitkomst van deze match zo goed mogelijk te maken vinden wij contact tussen kandidaat, opdrachtgever en ons van wezenlijk belang. Terugkoppeling na sollicitatiegesprekken van zowel kandidaat als opdrachtgever zijn daarin onmisbaar evenals een open en eerlijke communicatie tussen ons, kandidaat en opdrachtgever.

Corbeek Financials bemiddelt voor managementfuncties, middenkaderfuncties en overig financieel personeel.

Deeltijd Financial
Veel ondernemingen in het MKB hebben nog geen plaats voor een voltijd financiële functie. De werkzaamheden worden dan gedaan door de accountant of administrateur. De betrokkenheid bij de dagelijkse financiële gang van zaken ontbreekt dan echter.

Naarmate een onderneming groeit kan echter de behoefte ontstaan aan een bekwame financiële sparringpartner, die zich een paar dagen per week met uw financiële zaken bezighoudt.

De oplossing hiervoor is een deeltijd financial die u, al naar gelang uw behoefte inhuurt. Een zzp/freelancer of interimmer is dan een uitstekende oplossing.

Tijdelijke Financial
Indien in uw onderneming een tijdelijke functie moet worden ingevuld vanwege ziekte, zwangerschap , achterstanden in werkzaamheden etc, is het van belang dat het werk door kan gaan met behoud van kwaliteit.

Voor deze tijdelijke functies is een zzp of freelancer een goede oplossing waarin Corbeek Financials voorziet.

Contact

 

Corbeek Financials

Gerard de Bondtstraat 55
5017GS Tilburg
M: 06 - 29 60 00 12

info@corbeekfinancials.nl
www.corbeekfinancials.nl