Opdrachtgever

Corbeek Financials specialiseert zich in het vinden van financials die binnen uw bedrijfscultuur passen. Het opstellen van een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel van de kandidaat en analyse van uw organisatiecultuur zijn hierbij essentieel.

Financials zijn nodig in iedere branche, dus onze diensten verrichten wij ook voor uw onderneming.

De financiele man

U bouwt al een paar jaar aan uw onderneming en het liefst zou u alles in eigen hand houden, zeker de financiele zaken. Naarmate uw onderneming groeit komt het moment dat u iemand nodig heeft die de dagelijkse financiele gang van zaken met u bespreekt. Dit kan gaan over debiteurenbeheer, winstmarges, maandelijkse rapportages, voorraadbeheer etc.. Ook moet het iemand zijn die contact kan onderhouden met uw bank, accountant en verzekeraar. Hij moet uw klanten benaderen zodat ze tot betaling overgaan, maar wel op de juiste manier. Hij moet uw verkopers begrijpen, maar ook ervoor zorgen dat ze hun klanten niet te vrij laten.

M.a.w. uw financiele man moet van veel markten thuis zijn, zowel vaktechnisch alsmede communicatief. Corbeek Financials begrijpt dit en zoekt daarom gericht op dergelijke kenmerken.

Uw bedrijfscultuur

Kennis van uw bedrijfscultuur is essentieel om te weten of u medewerkers in uw organisatie passen u weet waarschijnlijk al uw organisatie enigszins te typeren: informeel of formeel. Strak georganiseerd of met minder regeltjes. Extern of meer intern gericht

Uw vacature

Uw vacature is uiteraard welkom bij ons. Indien u een openstaande vacature heeft, vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen, zodat we een eerste gesprek zullen inplannen over uw bedrijf, onze werkwijze, de vacante functie en het functieprofiel.

Dit gesprek zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen.

Na dit gesprek gaan wij voor u op zoek naar een passende kandidaat. Hiervoor maken wij o.a. gebruik van MDI (Management Development Institute), waaruit een analyse komt van het te verwachten gedrag op de werkplek (uw werkplek!).

De rapportage die hieruit volgt kunt u dezelfde dag nog ontvangen. Samen nemen we de rapportage door in combinatie met het gesprek dat door ons met de kandidaat is gevoerd. In samenspraak met u bepalen we of de kandidaat in aanmerking komt om met u in gesprek te gaan, ofwel door is naar de tweede ronde.

Contact

 

Corbeek Financials

Gerard de Bondtstraat 55
5017GS Tilburg
M: 06 - 29 60 00 12

info@corbeekfinancials.nl
www.corbeekfinancials.nl